NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

Cursussen en workshops

Sociaal Panorama Consultant training (2024)

Deze training wordt één maal per jaar in Nederland georganiseerd. De inhoud bestaat uit een mix van individueel therapeutisch/coachend werk en toepassingen in teams. In vijf dagen wordt het sociaal panorama in zijn volle diepte verkend; van het verbeteren van intieme relaties, rouwtherapie, mediation tot aan de subjectieve beleving van politieke machtsuitoefening. Ook thema's als […]

Lees verder
Sociaal Panorama Basistraining

De Sociaal Panorama Basistraining leert je in 2 dagen de beginselen van Sociaal Panorama. Een uitstekende voorbereiding op de Sociaal Panorama Consulenten Training!

Lees verder
Grip op ERV: relaties eenzijdig herstellen

In de training Grip op ERV leer je in 3 maanden hoe je tijdelijk verstoorde relaties eenzijdig kunt herstellen. Deze bijscholing omvat 3 online trainingen, 6x trainingsmateriaal, individuele coaching, 3 live dagen en meer. Blended learning: op afstand wat kan, slechts 3 dagen op locatie in Arnhem.

Lees verder
ERV Zelf: relaties verbeteren vanuit zelfbeleving

ERV Zelf is een trainingsmodule van 3 maanden voor psychologen, coaches en therapeuten. Deze bijscholing bestaat uit online trainingen, schriftelijk trainingsmateriaal, groepscoaching, individuele coachings, live dagen en meer.

Lees verder
Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV

Eenzijdig Relaties Verbeteren is geschikt voor alle soorten relaties. Gezinsrelaties, vriendschappen, werkrelaties, huwelijken, familierelaties, de relatie met iemand die is overleden of de relatie met jezelf. Geaccrediteerde bijscholing van 1 dag.

Lees verder
Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV

Eenzijdig Relaties Verbeteren is een MSP-methodiek om in individuele sessies te werken aan het verbeteren van relaties. Voor familierelaties, vriendschappen, werkrelaties, huwelijken, gezinsrelaties, de relatie met jezelf en meer.

Lees verder
MSP – Eetpatronen, eetbuien en overgewicht voor therapeuten en NLP-coaches

2-daagse workshop Mental Space Psychology – Eetpatronen, eetbuien en overgewicht in de onbewuste Mentale Ruimte. Hoe hebben mensen met deze klachten dit opgeslagen in hun mentale ruimte, leer hoe je hiermee kunt werken. Onderwerpen zijn o.a. Wat is Mentale Ruimte Psychologie (MSP© dr. Lucas Derks). Voedsel en overgewicht in de onbewuste mentale ruimte. Werken met de onbewuste […]

Lees verder
Mental Space Psychology Leer alles over mentale ruimte psychologie van dr. Lucas Derks

Leer alles over mentale ruimte psychologie Voor psychologen, psycho- en hypnotherapeuten, artsen, fysiotherapeuten, docenten, coaches, NLP-ers en trainers. Deze training is geaccrediteerd door de NBVH met 18 punten. 3-daagse Mental Space Psychology training door dr. Lucas Derks. Met ruimtelijke diagnostiek,  depressie in de mentale ruimte, trauma verwerking en nog vele andere therapeutische toepassingen van de […]

Lees verder

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram