NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

ERV-Workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

Claudie van Ginneken

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 10 september 2022 tot en met 10 september 2022. De eerstvolgende keer is op 10 september 2022 10:00


In deze trainingsdag leer je een veelzijdige interventie waarmee je je cliënt kunt helpen een relatie te verbeteren, zonder dat de ander actief betrokken hoeft te worden. Je leert de werking van de psychologische principes van de techniek doorzien en je leert de interventie stap-voor-stap begrijpen en toepassen in de praktijk.

De ERV-interventies zijn toepasbaar voor het verbeteren van diverse relaties, zoals werkrelaties, vriendschappen, liefdesrelaties en familierelaties.

Daarnaast maak je tijdens de ERV-workshop kennis met een aantal werkzame mechanismen, achtergronden en met enkele andere unieke technieken van Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERV®, waarmee je iedere relatie op een gedegen manier vanuit één kant kunt verbeteren.

Schrijf je hier in

 

Wat levert het op?

Binnen relaties is het voor je cliënt lang niet altijd mogelijk of wenselijk samen het probleem te bespreken. Daardoor blijft de relatie zoals hij was. Je cliënt wordt moe en verliest zijn focus, en raakt in een neergaande spiraal.

Dit hoeft niet zo te zijn. Je kunt je cliënt helpen elke relatie te verbeteren. Jij kunt voor hem de weg naar een prettiger relatie open leggen. Zonder dat de ander iets hoeft te doen. De technieken van ERV zijn beproefd door therapeuten, coaches, POH-GGZ, mediators, psychologen, counselors en anderen.

 

Lunch trainingsdag bijscholingsmodule ERV

Wat houdt de ERV-workshop in?

  • Voorbereidend trainingsmateriaal, inclusief een lijst van gevoelens;
  • Een dag training in een kleine groep, zodat er volop persoonlijke aandacht voor je is;
  • Een heerlijke lunch, drankjes, patisserie, attenties en versnaperingen;
  • De prettige omgeving van een voormalige kloosterkapel, waardoor je even helemaal los kunt zijn van je alledaagse beslommeringen;
  • Inspirerende deelnemers met wie je ervaringen, ideeën en herkenning kunt uitwisselen;
  • De syllabus Workshop Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren zodat je het geleerde altijd terug kunt vinden;
  • De Lijst van Gevoelens om te gebruiken in je praktijk;
  • Een duidelijk interventieplan met handleiding van de geleerde techniek.

Locatie

De training vindt plaats in de sfeervolle trainingslocatie van Eenzijdig Relaties Verbeteren in de voormalige kloosterkapel La Cappella in Arnhem.

Oude Velperweg 36a

6824 HE  Arnhem

Deze locatie is op 5 min. lopen vanaf treinstation Arnhem Presikhaaf en op 10 autominuten vanaf de A12. Kosteloos parkeren op het terrein.

Ervaringen van deelnemers

"Claudie is zeer kundig en gedreven als therapeut/docent. Ze werkt met kleine groepen en heeft daardoor veel aandacht voor de deelnemers. Dit vergroot het zelfervarend en -lerend vermogen. De zorg waarmee ze de ERV-workshop omkleedt is bijzonder. Dit komt o.a. tot uitdrukking in het materiaal (handouts, persoonlijke tas met inhoud e.d.). Ik ben onder de indruk van de drive van Claudie."

- Sjoerd Wijma, NLP-er en hypnotherapeut

"Wat ben ik blij met de mooie erv methodes die ik heb geleerd bij Claudie van Ginneken!!! Ik ben de afgelopen weken erv aan het inzetten bij ouders van onze klanten. Met supermooie resultaten. (...) Kortom super reacties gekregen en mooie dingen in beweging gezet met erv. Mocht iemand nog twijfelen: het werkt echt geweldig!"

- Sabrina van den Ende, jongerenbegeleider

"Claudie doet haar werk met zonder meer fantastische resultaten. Zij beschikt duidelijk over hoge normen als het gaat om kwaliteit, kennis en kunde, én ze heeft de persoonlijkheid om haar vaardigheden met bezieling en groot effect in te zetten. Echt bijzonder en heel erg waardevol."

- Heleen ter Avest, coach

"Een praktische workshop en dubbel loop learning: door te oefenen verbeter je eenzijdig je eigen relaties en je leert praktische nieuwe technieken, die je meteen kunt integreren in je eigen manier van werken."

- Caroline Schippers, (team)coach

 

De trainer

ERV-Workshop bij MSP-AcademieClaudie van Ginneken is van oorsprong psycholinguïst en heeft sinds 1993 ervaring opgedaan als trainer en ontwikkelaar van (docenten)opleidingen. Na de eeuwwisseling volgde zij diverse therapeutische opleidingen, waaronder de 4-jarige post-HBO opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie.
Zij legde zich toe op de therapeutische praktijk en deed jarenlang ervaring op met kinderen en volwassenen.

Vanuit haar expertise en ervaring ontwikkelde zij de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®.

Vanaf 2017 draagt zij de technieken, die in de praktijk echt goed blijken te werken, over aan andere therapeuten en coaches. Zodat ook jij deze waardevolle technieken kunt leren.

Investering

Vroege inschrijvers ontvangen een aantrekkelijke besparing!

De ERV-workshop is een snelle en effectieve manier om je een geheel nieuwe techniek eigen te maken. Je tijdsinvestering bedraagt 1 trainingsdag en wat zelfstudie.

De financiële investering voor deze training bedraagt €197 excl. BTW. Vroege aanmelders kunnen voor €147 excl. BTW deelnemen.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding.

Datum

De trainingsdag Leer ERV vindt plaats op:

10 september 2022

Zin in inspiratie en doelgerichte technieken?

Schrijf je hier in

Welkom!

 

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram