NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV

Claudie van Ginneken

Praktijkgerichte trainingsdag voor therapeuten, coaches, counsellors en belangstellenden.

🙂 Kijk op een nieuwe manier naar werkrelaties, liefdesrelaties, vriendschappen en familierelaties
🙂 Leer nieuwe technieken die je bij bijna elke cliënt kunt inzetten
🙂 Laat je inspireren!
Iedere hulpvraag heeft te maken met de relaties van je cliënt, maar niet in elke relatie is het helpend of mogelijk een probleem samen te bespreken.

Denk bijvoorbeeld aan de cliënt die echt niet meer met haar zus in gesprek durft omdat ze al zo vaak beschadigd is. Of aan de medewerker die zich op de vlakte houdt richting zijn baas uit vrees zijn baan te verliezen. Neem voorbeelden als een hevig conflict, een vechtscheiding of een conflict met iemand die geen contact meer wil. Of een onopgelost probleem met iemand die inmiddels is overleden.

Er zijn tal van cliënten die kampen met onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en slechte ervaringen binnen sociaal contact. Angsten, onbeheersbare emoties of sub-assertiviteit kunnen hierbij een rol spelen. Hoe help je deze cliënten weer te vertrouwen?

In deze praktijkgerichte training in een kleine groep maak je kennis met technieken uit de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV® waarmee je elke relatie kunt helpen verbeteren vanuit één kant. Hiermee kun je ook cliënten helpen die telkens opnieuw zijn vastgelopen en kun je heel gericht werken aan het verbeteren van de relatie vanuit de beleving van je cliënt.

 

Deelnemers aan training ERV MSP-AcademyWat het je kan opleveren:
✓Je maakt kennis met enkele bijzondere werkwijzen om relaties eenzijdig te verbeteren;
✓Je leert een unieke techniek – die weinig mensen kennen – waarmee je je onderscheidt van de massa;
✓Je krijgt persoonlijke aandacht en hulp bij het inpassen van de nieuwe technieken in jouw eigen werkwijze;
✓Je krijgt een middel in handen waarmee je ook je eigen relaties kunt verbeteren, zodat je gelukkiger, energieker en succesvoller wordt.
Trainer: Claudie van GinnekenERV-Workshop bij MSP-Academie
Claudie is van oorsprong psycholinguïst en heeft sinds 1993 ervaring opgedaan als trainer, onderwijskundige en opleider van docenten en trainers. Na de eeuwwisseling volgde zij diverse therapeutische opleidingen. Zij legde zich toe op de therapeutische praktijk en deed ervaring op met vele kinderen, jongeren en volwassenen. Zij ontwikkelde in de loop van haar jarenlange ervaring een bijzondere methodiek om haar cliënten te helpen stabieler, veerkrachtiger en gelukkiger te worden.

 

De technieken die in de praktijk echt goed blijken te werken zijn samengebracht in de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren – ERV®. Sinds kort draagt zij deze methode uit naar andere therapeuten, coaches en begeleiders, zodat ook jij deze technieken kunt leren.

 

Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Locatie: de trainingsruimte van Acute Sense bevindt zich in Arnhem Zuid op 10 autominuten vanaf de A50 en 15 autominuten vanaf de A12, en op loopafstand vanaf station Arnhem Zuid.

Tarief: € 197 excl. BTW, maar vroege inschrijvers kunnen deelnemen voor € 147 excl. BTW.

Groepsgrootte: circa 2 tot 6 deelnemers, dus er is beperkt plaats.

Verzorging: uitstekend verzorgde dag met drankjes, versnaperingen, patisserie en een heerlijke salade voor bij je lunch.

Accreditatie: door verschillende instanties waaronder NBVH, SNRO en ABvC.

Inschrijven: meld je aan via de knop of stuur een e-mail naar contact@acutesense.nl.

Schrijf je gelijk in, zodat je je plek veilig stelt.

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram