NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

Sociaal Panorama Consultant training (2023)

Lucas Derks

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 22 april 2023 tot en met 28 mei 2023. De eerstvolgende keer is op 22 april 2023 10:00

  • Locatie: Holthurnsche Hof
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Deze training wordt één maal per jaar in Nederland georganiseerd. De inhoud bestaat uit een mix van individueel therapeutisch/coachend werk en toepassingen in teams. In vijf dagen wordt het sociaal panorama in zijn volle diepte verkend; van het verbeteren van intieme relaties, rouwtherapie, mediation tot aan de subjectieve beleving van politieke machtsuitoefening. Ook thema's als onderdrukking en dominantie, het zelfconcept, identificatie, sociale overtuigingen, spirituele entiteiten, sociale persoonlijkheidsproblemen, sexualiteit en familiewortels komen aan de orde. Dit is NLP op hoog niveau, ingebed in de ontwikkelingen van de Mental Space Psychology van de laatste tien jaar. Hoe herschep je de plek die je in de sociale werkelijkheid inneemt?

 

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram