NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

VIP-ochtend Staan en Opvallen: succesvolle praktijk

Claudie van Ginneken

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 oktober 2022 tot en met 29 december 2023. De eerstvolgende keer is op 19 september 2023 09:30

 • Locatie: Online
 • Categorieën: ,
 • Zoekwoorden:
 • Toekomstige data:

 • Wil jij een succesvolle praktijk als counselor, coach of therapeut?
 • Wil je voldoende inkomen en meer mensen kunnen helpen?
 • En plezier en gemak beleven bij het presenteren van je diensten?

Voor veel counselors, therapeuten en coaches is het moeilijk om de juiste cliënten aan te trekken en genoeg te verdienen om goed van te kunnen leven.

Voor een goed lopende praktijk is het nodig dat je weet hoe je jouw unieke diensten kunt presenteren en verkopen. Daarover is veel informatie te vinden, die het allemaal vaak alleen maar onduidelijker maakt. Door alle adviezen zie je door de bomen het bos niet meer. En je vindt het niet chique te staan roepen over je praktijk, laat staan over jezelf. Je blijft daardoor hard werken en weinig verdienen.

Het kan ook anders!

In deze online VIP-ochtend help ik je de belangrijkste basisprincipes van marketing en sales in te zetten om zichtbaarder te worden. We kijken alleen naar wat jij ècht en direct in jouw praktijk kunt gebruiken. Daarbij maken we gebruik van wat jij nu al voor handen hebt. Geen ballast!

Je maakt kennis met 3 verschillende manieren om meer te gaan verdienen zonder meer te werken. Ook help ik je je mindset als ondernemer te onderzoeken, zodat je je openstelt voor succes. Aan het eind van de ochtend heb je een concreet plan om je praktijk op te laten bloeien door heel eenvoudige veranderingen, met de middelen die je nu al voor handen hebt.


Wat levert het op?

Dit kan de online VIP-ochtend Staan en Opvallen je opleveren:

 • Meer zichtbaarheid van je praktijk, meer cliënten, meer omzet;
 • Kennis en begrip van de basis van marketing en sales, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken uit de vele verschillende manieren om je diensten onder de aandacht te brengen;
 • Concreet plan voor de komende 3 maanden om je zichtbaarheid te vergroten met de middelen die je al voor handen hebt, simpel en doeltreffend;
 • Positief zelfbeeld als ondernemer en meer plezier in het zichtbaar maken van je diensten;
 • Een mindset waarmee het helpen van anderen hand-in-hand gaat met geld verdienen, zodat je kunt genieten van je werk – en dat trekt succes aan!

 

Online VIP-dag Staan en Opvallen

In deze VIP-ochtend gaan we één-op-één werken aan je mindset als ondernemer, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en je bedrijf. Je leert dat geld verdienen prima is. Je bent toch immers beroepsmatig bezig en geen hobbyist?

Je ontdekt manieren om  de zichtbaarheid van je praktijk te versterken op een manier die bij jou past. Verschillende manieren om je diensten onder de aandacht te brengen komen voorbij, zodat jij kunt bepalen wat bij jou past, en wat niet. We gaan om te beginnen samen kijken welke middelen je nu al gebruikt, en hoe je die zo eenvoudig mogelijk in kunt zetten.

Je leert welke keuzes belangrijk zijn om in een vroeg stadium te maken, en wat later altijd nog kan.

Veel voorkomende begrippen uit marketing en sales worden uitgelegd, zodat je kunt begrijpen hoe succesvolle anderen te werk gaan.

 

Je maakt kennis met verschillende manieren om gericht de juiste klanten te bereiken en meer omzet te bereiken. Misschien wil je meer cliënten, maar het is ook mogelijk dat je al veel cliënten hebt en graag andere mensen zou bereiken. Of je wilt minder werken en toch goed blijven verdienen. Het kan ook dat je meer kwaliteit wilt leveren door je cliënten meer tijd en aandacht te geven, zodat iedereen erop vooruit gaat.

Wat krijg ik als ik me aanmeld?

 • We gaan een hele ochtend 1-op-1 aan de slag met jouw praktijk en je zelfbeeld als ondernemer
 • Individuele praktijkscan vooraf, waaruit duidelijk welke stappen jou op korte termijn het meeste opleveren: omzet, cliënten, werkplezier of professionalisering
 • Handout over basisbegrippen uit marketing en sales, zodat je kunt begrijpen wat er op internet over zichtbaarheid verteld wordt
 • Persoonlijk 3-maandenplan, zodat je na je VIP-ochtend vooruit kunt met het zichtbaarder maken van je praktijk

Wanneer?

Een ochtend naar jouw keuze.

 

Trainer

Claudie van Ginneken

verzorgt deze trainingsdag vanuit haar zeer ruime ervaring als praktijkhouder, opleider van therapeuten en business coach voor zzp-ers in de dienstverlening.

 

Workshop ERV bij MSP-Academie

Investering

 • 1 uur voorbereiding
 • 1 ochtend van 9:30 tot 12:30 uur, geen reistijd
 • tarief €497 excl. BTW

 

Ervaringen van anderen

"Claudia weet precies de vinger op de belangrijke plekken te leggen, met geduld en rust.

Met haar steun en professionele begeleiding wordt het eenvoudiger om de noodzakelijke stappen te zetten."

- Monique Rosier, relatietherapeut Happy Couple Training

 

“Ik had nooit verwacht dat één dag zoveel zou kunnen veranderen voor mijn professionele loopbaan.”

- Anneke Jansen, counselor

 

"Als mensen vroegen hoe de zaken gingen zei ik altijd 'goed' want ik had het druk. Maar tegelijk maakte ik nauwelijks winst. Er zat voor mij wel een lading op geld verdienen aan de problemen van anderen. Claudie heeft me laten zien hoe ik op een gepaste en integere manier een goede boterham kan verdienen met het werk dat ik zo graag doe."

- Ervaren praktijkhouder

 

"Fijne ochtend, goed te volgen voor iemand die eigenlijk niets heeft met marketing. Lekker praktisch en het leverde me al binnen een paar weken meer cliënten op."

- Anniek de Groot, psychosociaal therapeut

 

Meld je hier aan

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram