NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

When life gives you lemons, make lemonade!

Elbert G. Hubbard

Christine-Beenhakker

Christine-Beenhakker

Psychosociaal therapeut / Trainer
Mijn naam is Christine Beenhakker en ik ben toegepast psycholoog, NLP master en Sociaal Panorama Consulent, gecertificeerd psychosociaal therapeut RBCZ en Mindfulness trainer. Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk Reflecta in Mierlo.

Ik ben in 1959 geboren in Australië: een prachtig land met een overvloed aan ruimte en pioniersgeest. Mijn “roots” zijn voor mij dan ook een belangrijke inspiratiebron in mijn leven.
Wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen, heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Wat vind jij echt belangrijk, wat is jouw doel in het leven? Waar loop je tegenaan? Blijf je hangen in verdriet of onmacht, of weet je gewoon niet hoe het verder moet?

Als psychosociaal therapeut bied ik hulp aan cliënten bij stress, burn-out en overspannenheid, angsten, depressie, relatieproblemen, problemen op het werk en communicatieproblemen.
Daarnaast coach en begeleid ik werknemers en leidinggevenden bij het managementproces, en geef ik trainingen en workshops op het gebied van mentale ruimte psychologie (MSP) en depressie, NLP, Sociaal Panorama, Mindfulness (MBCT), professionele communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Mijn belangrijkste kernwaarden zijn veiligheid, vertrouwen, respect, openheid en gelijkwaardigheid.
Ik ben bestuurslid van de Society for Mental Space Psychology en publiceer regelmatig artikelen voor diverse vakbladen. In 2016 heb ik een pilotonderzoek gedaan naar het meetbare effect van de experimentele behandelmethode Mentale Ruimte en Depressie (MSP-D). Daarnaast coördineer ik samen met een aantal collega’s het vervolgonderzoek MSP-D dat in oktober 2017 van start is gegaan.

Ik geef workshops en trainingen op het gebied van mentale ruimte en depressie in binnen- en buitenland, zoals Frankrijk, Duitsland, Italië, Australië, Portugal en Engeland.
www.reflectacoaching.nl

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram