NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR MENTALE RUIMTE PSYCHOLOGIE

Ruimte is het 
primaire organiserende 
principe van het brein

Ik leer je hoe je iedere relatie vanuit één kant kunt verbeteren!

Claudie van Ginneken

Claudie_van_Ginneken

Claudie van Ginneken

Coach / Consultant / Trainer
Mijn naam is Claudie en ik werk als therapeut met volwassenen en kinderen. Mijn specialisatie is het eenzijdig verbeteren van relaties. Het belangrijkste in therapie en coaching vind ik afstemming, zorgvuldigheid en compassie.

Een paar relevante opleidingen:

• Sociolinguïstiek (Radboud Universiteit)
• Sociaal Panorama
• NLP
• Hypnotherapie en psychosociale therapie

Alles wat ik geleerd heb in de studies die ik heb gedaan en tijdens mijn jarenlange praktijkervaring met cliënten heb ik samengebracht in de methodiek Eenzijdig Relaties Verbeteren ERV®. De ERV-technieken die in praktijk erg goed blijken te werken draag ik sinds 2016 ook over aan anderen, zodat jij die nu ook zelf kunt leren toepassen.

Naast het therapeutische werk met mijn cliënten geef ik les in Eenzijdig Relaties Verbeteren, Sociaal Panorama en Hypnotherapie aan verschillende instituten. Tussen 2013 en 2015 was ik als bestuurslid betrokken bij de Society of Mental Space Psychology.

Natuurlijk beschik ik over de benodigde registraties zoals van RBCZ, NBVH en CRKBO.

Voordat ik me toelegde op therapeutische behandeling had ik een carrière als onderwijskundige. Mijn twee verschillende passies - therapie en onderwijskunde - komen nu heel mooi samen. Dat is de reden dat ik met zoveel plezier mijn trainingen geef!
www.eenzijdigrelatiesverbeteren.nl

Aansluiten bij de alliantie.

De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
Meer weten?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram