MSP-Academy Nederland

Staan & Opvallen: professionele zichtbaarheid

Claudie van Ginneken
 • Wil jij een succesvolle praktijk als counselor, coach of therapeut?
 • Wil je voldoende inkomen en meer mensen kunnen helpen?
 • En plezier en gemak beleven bij het presenteren van je diensten?

Voor veel counselors, therapeuten en coaches is het moeilijk om de juiste cliënten aan te trekken en genoeg te verdienen om goed van te kunnen leven.

Voor een goed lopende praktijk is het nodig dat je weet hoe je jouw unieke diensten kunt presenteren en verkopen. Daarover is veel informatie te vinden, die het allemaal vaak alleen maar onduidelijker maakt. Door alle adviezen zie je door de bomen het bos niet meer. Je blijft daardoor hard werken en weinig verdienen.

Het kan ook anders!

In 1 dag leer je de belangrijkste basisprincipes van marketing en sales om zichtbaarder te worden. Je leert alleen wat je ècht en direct in praktijk kunt gebruiken. Geen ballast!

Je maakt kennis met 3 verschillende manieren om meer te gaan verdienen zonder meer te werken. Aan het eind van de dag heb je een concreet plan om je praktijk op te laten bloeien door heel eenvoudige veranderingen, met de middelen die je nu al voor handen hebt.

Dit kan de workshop Staan en Opvallen je opleveren:

 • Meer zichtbaarheid van je praktijk, meer cliënten, meer omzet
 • Meer plezier in het zichtbaar maken van je diensten
 • Een mind-set waarmee het helpen van anderen hand-in-hand gaat met geld verdienen, zodat je kunt genieten van je werk – en dat trekt succes aan!

Eenzijdig Relaties Verbeteren ervaring cliënt

Inhoud van de workshopdag

In deze workshop gaan we werken aan je mind set als ondernemer, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en je bedrijf. Je leert dat geld verdienen prima is. Je bent toch immers beroepsmatig bezig en geen hobbyist?

Je ontdekt manieren om  de zichtbaarheid van je praktijk te versterken op een manier die bij jou past. Verschillende manieren om je diensten onder de aandacht te brengen komen op deze dag voorbij, zodat jij kunt bepalen wat bij jou past, en wat niet. Je gaat ook kijken welke middelen je nu al gebruikt, en hoe je die zo eenvoudig mogelijk in kunt zetten.

Je leert welke keuzes belangrijk zijn om in een vroeg stadium te maken, en wat later altijd nog kan.

Veel voorkomende begrippen uit marketing en sales worden globaal uitgelegd, zodat je kunt begrijpen hoe succesvolle anderen te werk gaan.

Deelnemers aan de workshop ERV MSP-Academy

Je maakt kennis met verschillende manieren om gericht de juiste klanten te bereiken en meer omzet te bereiken. Misschien wil je meer cliënten, maar het is ook mogelijk dat je al veel cliënten hebt en graag andere mensen zou bereiken. Of je wilt minder werken en toch goed blijven verdienen. Het kan ook dat je meer kwaliteit wilt leveren door je cliënten meer tijd en aandacht te geven, zodat iedereen erop vooruit gaat.

 • Trainingsdag op sfeervolle locatie met versnaperingen, drankjes, patisserie en een heerlijke lunch
 • Handout over basisbegrippen uit marketing en sales, zodat je kunt begrijpen wat er op internet over zichtbaarheid verteld wordt
 • Persoonlijk 3-maandenplan, zodat je vooruit kunt met het zichtbaarder maken van je praktijk
 • Kans op een individuele Praktijkscan met persoonlijk advies na afloop van de training, waarmee je toegespitst op jouw situatie, stijl, diensten en toekomstplannen met plezier en gemak de juiste cliënten kunt bereiken 

In 2020 wordt deze trainingsdag verzorgd op:

 • zaterdag 28 maart
 • zaterdag 3 oktober

De trainingsdag vindt plaats op de sfeervolle locatie La Cappella aan de Oude Velperweg 36a in Arnhem.

Trainingslocatie Eenzijdig Relaties Verbeteren

 • op 3 min. lopen vanaf treinstation Arnhem Presikhaaf
 • op 10 autominuten vanaf de A12
 • gratis parkeren
 • trainingsruimte op 1e verdieping, per trap bereikbaar
 • hulphonden welkom

 

Leerdoelen voor deze trainingsdag:

 • kennis en begrip van basisprincipes uit de marketing
 • voldoende kennis en vaardigheid om een gefundeerde keuze te maken uit de vele verschillende manieren om je diensten onder de aandacht te brengen
 • vaardigheden om met de middelen die je al voor handen hebt een eenvoudig plan te kunnen maken en uitvoeren voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van je praktijk

Claudie van Ginneken

verzorgt deze trainingsdag vanuit haar zeer ruime ervaring als coach, trainer, therapeut, opleider van therapeuten en business coach voor zzp-ers in de dienstverlening.

Workshop ERV bij MSP-Academie

 • 1 uur voorbereiding
 • 7 contacturen (1 dag van 10:00 tot 17:00 uur)
 • 1 uur praktijkwerk na afloop
 • tarief €297 excl. BTW (aantrekkelijke besparing bij vroeg aanmelden)

"Claudia weet precies de vinger op de belangrijke plekken te leggen, met geduld en rust.

Met haar steun en professionele begeleiding wordt het eenvoudiger om de noodzakelijke stappen te zetten."

- Monique Rosier, relatietherapeut Happy Couple Training

 

“Ik had nooit verwacht dat één trainingsdag zoveel zou kunnen veranderen voor mijn professionele loopbaan.”

- Anneke Jansen, counselor

 

"Als mensen vroegen hoe de zaken gingen zei ik altijd 'goed' want ik had het druk. Maar tegelijk maakte ik nauwelijks winst. Er zat voor mij wel een lading op geld verdienen aan de problemen van anderen. Claudie heeft me laten zien hoe ik op een gepaste en integere manier een goede boterham kan verdienen met het werk dat ik zo graag doe."

- anoniem 

 

"Fijne training, goed te volgen voor iemand die eigenlijk niets heeft met marketing. Lekker praktisch en het leverde me al binnen een paar weken meer cliënten op."

- Anniek de Groot, psychosociaal therapeut

Velden met een * zijn verplicht

Inschrijfformulier

  NeeJa

  Aansluiten bij de alliantie.

  De Nederlandse Academie voor Mentale Ruimte Psychologie is een alliantie, waarin meerdere partners onafhankelijk bijdragen zonder centrale administratie. Vandaar dat u bij ieder aanbod andere namen en adressen vind.
  Meer weten?
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram